Naar hoofdinhoud
Jayden in een schommel
Gezien op TV
  • Huidige Donatiebedrag
  • Mijn gegevens
  • Jouw betaalgegevens
  • Complete
Geeft verplicht veld aan

Ja, ik maak vandaag nog 
een verschil in het leven van kinderen zoals Jayden.

Ik doneer maandelijks:

Bedrag

Jayden wil heel graag een vriendje om mee te spelen

Zoals elk kind wil Jayden een vriendje om mee te spelen. Maar als je een handicap hebt is het moeilijk om vriendjes te maken. Nu Jayden ouder wordt, zie je echt dat hij er gefrustreerd door raakt. Hij wordt te vaak buitengesloten in het dagelijks leven, want veel dingen zijn nu eenmaal niet aangepast aan kinderen met een handicap. Terwijl Jayden niets liever wil dan meedoen. Jij kunt kinderen zoals Jayden helpen met een donatie.

Maak jij een verschil?

Met jouw hulp kunnen kinderen naar school, naar speeltuinen en sportclubs. Om samen te spelen met andere kinderen. Daarmee zorg jij ervoor dat ze vrienden maken. Jouw steun maakt een groot verschil in hun leven, nu en in de toekomst. Maak jij een verschil in het leven van kinderen, zoals Jayden?

Liever eenmalig doneren?

Ga naar www.gehandicaptekind.nl/doneren

Jij kunt kinderen zoals Jayden helpen. Steun Stichting het Gehandicapte Kind met een maandelijks donatie. 

Projecten waar jij aan bijdraagt

Als donateur of vrijwilliger draag je bij aan honderden projecten die ervoor zorgen dat kinderen met én zonder handicap samen kunnen spelen, leren en sporten.

  • Dankzij Frame Schaatsen kunnen nu ook kinderen met een beperking schaatsen op het ijs.

  • Duizenden kinderen met een ernstige handicap gaan nooit naar school. Dankzij onze Samen naar School klassen kunnen zij naar de gewone school in hun eigen buurt. 

  • De EMB Speelbox zorgt ervoor dat kinderen met ernstige meervoudige beperkingen zich thuis kunnen vermaken samen met hun gezinsleden.