Naar hoofdinhoud
Kinderen op de lancering van het SamenSpeelAkkoord

Kom jij ook naar de online bijeenkomst van het SamenSpeelNetwerk?

Op 15 december a.s. vindt van 15.00 uur tot 17.00 uur de online netwerkbijeenkomst van het SamenSpeelNetwerk plaats. Het SamenSpeelNetwerk is een netwerk van partijen die zich sterk maken voor de realisatie van samenspeelplekken; plekken waar kinderen met en zonder handicap samen kunnen spelen.

Thema

Het thema van deze bijeenkomst is: Werken aan een inclusieve speelcultuur. Hoe zorgen we ervoor dat de inclusieve speelcultuur door iedereen die betrokken is bij de totstandkoming van samenspeelplekken wordt omarmd?

Programma

Het programma bestaat uit een mix van kennisdelen, inspiratie opdoen en netwerken. Met onder andere columniste Elise Fikse die ons op haar eigenzinnige en speelse manier door het programma leidt. En danser en performer Redouan die zijn inspirerende verhaal deelt over hoe hij ondanks zijn handicap zijn dromen weet na te streven. Er zijn breakout sessies waarin het thema ‘werken aan een inclusieve speelcultuur’ voorop staat. Mark Verheijde sluit de middag af.

Voor wie?

Voor beloftemakers van het SamenSpeelAkkoord én iedereen die met inclusief spelen aan de slag wil, inspiratie wil opdoen en/of wil onderzoeken hoe een bijdrage aan een inclusieve speelcultuur er uit kan zien. Deelname is gratis!

Meld je aan

 

Heb je deze verhalen al gelezen?

Hoe groot de impact is van eenzaamheid op het leven van kinderen met een handicap ontdek je in hun aangrijpende verhalen.