Naar hoofdinhoud
Fleur op haar runningframe

Landelijke Inspiratiedag Frame Running voor trainers en atleten

Op zaterdag 30 maart 2024 organiseren we samen met Frame Running Nederland weer een interactieve inspiratiedag. Een dag die je niet wilt missen als je aan Frame Running doet of daar meer over wilt weten. Deelname is geheel gratis.

Lees hieronder het verslag van 2023.

[Video] Samen sporten op de atletiekvereniging

Een sportieve dag vol plezier en inspiratie

Het wordt een geweldige dag voor kinderen en volwassenen. Er zijn gave workshops om aan mee te doen voor zowel trainers als atleten, een informatiemarkt en veel ruimte om ook met elkaar ervaringen uit te wisselen. Je kunt samen sporten met de stoere atleten van Team Para Atletiek. Kortom, je gaat naar huis met een schat aan informatie, tips en inspiratie!  Het doel van deze dag is trainers, atleten en hun ouders laten ervaren hoe je nog meer samen kunt sporten op de vereniging. Zodat iedereen zich welkom voelt en atleten met een beperking ook mee kunnen doen.

Download hier de digitale informatie flyer

Goed om te weten: voor deelname aan de workshop moeten atleten hun eigen runningframe meenemen en trainers met licentie krijgen bij deelname twee licentiepunten van de Atletiekunie.

Stel je eigen programma samen

Je kunt zelf de workshops kiezen waaraan je mee wilt doen. Er is dit jaar een uitgebreid programma voor atleten. Alle informatie over de workshops vind je in de digitale informatie flyer. Op de website van Frame Running Nederland lees je wie er op de informatiemarkt staan. De inspiratiedag wordt één keer per jaar georganiseerd, mis het niet. Schrijf je vooraf gratis in, doe dat voor 20 maart.

Gratis aanmelden voor de inspiratiedag  

Meedoen dankzij Frame Running

Frame Running is een para-atletieksport die het voor veel mensen met een fysieke beperking mogelijk maakt te sporten op de atletiekvereniging. Daar ontmoeten kinderen met een handicap leeftijdgenootjes zonder beperking. En maken daar vriendjes. Onze partner Frame Running Nederland ondersteunt verenigingen die Frame Running (willen) aanbieden met praktische hulp en advies. 

Heb je deze verhalen al gelezen?

Hoe groot de impact is van eenzaamheid op het leven van kinderen met een handicap ontdek je in hun aangrijpende verhalen.