Vacature: Programma medewerker - gesloten

24 uur per week, op tijdelijke basis in eerste kwartaal 2024.

Ben jij klaar om je talenten en creativiteit in te zetten voor een goed doel? Stichting het Gehandicapte Kind zoekt een gedreven en enthousiaste programma medewerker om ons team tijdelijk te versterken. Als jij gelooft in een wereld waarin alle kinderen, ongeacht hun handicap, samen kunnen spelen en vrienden kunnen maken, dan is dit de uitdaging waar je naar op zoek bent!

Over ons

Stichting het Gehandicapte Kind is al ruim 70 jaar hét goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap. Vaak is hun handicap niet het grootste probleem; dat ze niet mee kunnen doen en alleen spelen, is het ergst. Wij maken speeltuinen, sportclubs en scholen toegankelijk, zodat kinderen met en zonder handicap elkaar ontmoeten, samen spelen en vrienden maken. Ons doel: Geen kind zonder vriendjes! Ons werk kunnen we doen dankzij de steun van 50.000 donateurs en 11.000 vrijwilligers.

Vanwege ziektevervanging zijn wij per heden op zoek naar een programma medewerker (24 uur per week, op tijdelijke basis in eerste kwartaal 2024).

Wat ga je doen?

Als programma medewerker ondersteun je de programma manager in de voorbereiding, realisatie en afronding van bijzondere projecten. Je verzamelt informatie, helpt met het stroomlijnen van processen en bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten. Ook lever je een bijdrage aan de communicatie-uitingen en fondsenwervingsacties ten behoeve van het programma en voer je ondersteunende administratieve werkzaamheden uit. Als tijdelijke programmamedewerker werk je vooral voor het programma Samen Sporten, maar indien nodig help je ook mee met een van de andere programma’s.

Wie zoeken wij?

De collega die wij zoeken heeft aantoonbare projectmanagement skills met ruimte ervaring en bij voorkeur kennis van de wereld van kinderen met een beperking. Met jouw enthousiasme weet jij het verschil te maken voor kinderen met een beperking. Je bent een energieke duizendpoot die snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Verder heb je:

  • HBO werk- en denkniveau; 
  • minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;  
  • capaciteiten om zowel zelfstandig als in teamverband te werken; 
  • het vermogen om creatieve oplossingen te vinden, snel verbanden te leggen en buiten bestaande kaders te denken; 
  • projectmanagement vaardigheden; 
  • communicatieve vaardigheden; 
  • een resultaatgerichte en ook flexibele werkhouding. 
  • Ervaring in het werken met community ’s is een pré. 

Gezien de samenstelling van ons team en gezien de doelstellingen van onze organisatie, nodigen wij nadrukkelijk ook kandidaten uit te solliciteren die ervaringsdeskundige zijn, bijvoorbeeld door een eigen handicap.

Wat bieden wij?

Een uitdagende tijdelijke functie binnen een ambitieus, betrokken en hecht team. Een fijne en toegankelijke werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en groei. Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor minstens 3 maanden met goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Deze functie kan eventueel ook door freelancer op zzp-basis worden uitgevoerd.

Interesse?

Er kan niet meer op deze vacature gereageerd worden.