Downloads

Vermeld je Stichting het Gehandicapte Kind in een persbericht, op de website of elders? Wij vragen je om in al deze communicatiemiddelen te melden dat het project mogelijk is gemaakt door de donateurs en vrijwilligers van Stichting het Gehandicapte Kind. 

Stichting het Gehandicapte Kind logo

Wil jij het logo van Stichting het Gehandicapte Kind gebruiken voor jouw communicatie-uiting? Download dan het logo ZIP-bestand. Hierin vind je alles wat je nodig hebt om ons logo goed te gebruiken!

Download logo ZIP

Tekst over Stichting het Gehandicapte Kind

Vermeld je Stichting het Gehandicapte Kind in een persbericht, op de website of elders? Dan kun je deze tekst gebruiken:

Geen kind zonder vriendjes, dat is het ideaal van Stichting het Gehandicapte Kind. Een handicap beperkt een kind niet voor het leven. Buitengesloten worden doet dat wel. De meeste kinderen leren leven met hun beperking. Hun grootste handicap is dat ze niet kunnen meedoen. Zij hebben vaak niemand om mee te spelen. Dit kan leiden tot een leven lang eenzaamheid.

Met steun van donateurs en vrijwilligers helpt Stichting het Gehandicapte Kind om speeltuinen, sportclubs en scholen toegankelijk te maken. Hier kunnen kinderen met en zonder handicap elkaar ontmoeten, samen spelen en vrienden maken. Zodat geen enkel kind eenzaam hoeft te zijn.

Meer informatie?

Voor meer informatie over ons werk, persvragen en beeldmateriaal kun je op werkdagen telefonisch of per mail contact opnemen met Lotte Crone, lcrone@gehandicaptekind.nl of 020-6791200.