Met uw nalatenschap helpt u kinderen met een handicap uit hun eenzaamheid 

De liefde voor kinderen met een handicap is voor veel mensen de reden om Stichting het Gehandicapte Kind op te nemen in hun testament. Met hun erfenis, een legaat of erfstelling, kan de stichting zich inzetten voor deze kinderen. Wilt u meer weten over nalaten aan Stichting het Gehandicapte Kind?

Vraag de gratis brochure Nalaten aan 

Kinderen met een handicap zijn veel alleen en hebben geen vriendjes in de buurt.

Eenzaamheid is misschien wel het meest verdrietige gevoel dat er is.  Als kinderen met elkaar opgroeien, van jongs af aan, dan leren ze elkaar kennen en zijn kinderen met een handicap niet meer eng of raar. En ontstaan er mooie vriendschappen, voor de rest van hun leven. U kunt ook bijdragen aan een wereld waarin iedereen mee mag doen en geen kind alleen wordt gelaten.  

Wim, neef van mevrouw Neijboer: ‘‘Haar hele leven stond in het teken van kinderen met een handicap, ook na haar leven wilde ze er voor deze kinderen zijn’’.

Nalaten aan Stichting het Gehandicapte Kind

Met uw gift en steun uit uw nalatenschap kunt u kinderen met een handicap uit de eenzaamheid halen en kunnen zij ook vrienden maken. Iedere gift, groot en klein, is belangrijk. Een schenking uit uw nalatenschap is de meest bijzondere gift die er is. Daarmee geeft u uw steun en liefde door aan kinderen met een handicap.  

Wist u dat goede doelen, zoals Stichting het Gehandicapte Kind, met een ANBI keurmerk vrijgesteld zijn van erfbelasting? Dit betekent dat wij geen successierechten hoeven te betalen over de erfenissen die wij van onze donateurs ontvangen. Uw schenking wordt 100% besteed aan ons werk.

Persoonlijk contact?

U kunt ons bellen of mailen voor vragen over hoe wij omgaan met uw gift uit uw erfenis. Ik kom graag met u in gesprek om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust, altijd vrijblijvend, contact met mij op:  
"Chistelle"Christelle Bouman
Relatiemanager bijzondere giften
020-6791200
cbouman@gehandicaptekind.nl 

Brochure over nalaten

In deze brochure over nalaten aan Stichting het Gehandicapte Kind staan verhalen van mensen die de stichting in hun testament hebben opgenomen en verhalen over kinderen die dankzij onze steun uit een isolement zijn gekomen. Naast deze verhalen kunt u op uw gemak lezen wat wij doen met uw bijzondere steun, met uw legaat of erfstelling.  

Vraag de gratis brochure aan 

De brochure is aan te vragen via de website als downloadbaar bestand of als papieren brochure via de post. U kunt ons natuurlijk ook bellen om een brochure aan te vragen via 020-6791200. 

Opnemen in uw testament

Overweegt u om Stichting het Gehandicapte Kind op te nemen in uw testament? Of wilt u weten waar u rekening mee  moet houden als u wil nalaten aan een goed doel? 

Bekijk onze tips over schenken via uw testament

Heeft u ons al opgenomen en bent u nog niet bekend bij ons? Dan komen wij graag met u in contact, zodat we u persoonlijk kunnen bedanken en u de mogelijkheid te bieden om vragen te stellen over ons werk.