Publicaties


Hieronder vind je een overzicht van de laatste publicaties over Stichting het Gehandicapte Kind.

Jaarverslag 2023: Samen tegen buitensluiting

Met de vele concrete projecten die we samen met onze honderden projectpartners hebben gerealiseerd, zijn we in 2023 weer een stap dichter bij onze droom gekomen: geen kind zonder vriendjes. In ons jaarverslag lees je welke impact dit heeft en, aan de hand van persoonlijke verhalen, waarom dit zo enorm belangrijk is.

Download jaarverslag 2023

Download samenvatting jaarverslag 2023

Download samenvatting jaarverslag 2023 - Engels 

 

Oude jaarverslagen

Download jaarverslag 2022

Download jaarverslag 2021

Download jaarverslag 2020

 

Meerjarenkader

Wat is de missie van Stichting het Gehandicapte Kind in de samenleving? Welke doelen willen we de komende jaren bereiken en hoe pakken we dat aan? In ons meerjarenkader lees je meer over onze plannen. 

Download samenvatting meerjarenkader

Statuten

Vanuit het CBF (Erkende Goede Doelen) dienen de statuten van Stichting het Gehandicapte Kind gepubliceerd te worden op de website.

Download de statuten

Gedragscode

In ons werk streven we een hoge standaard van integriteit na. Die standaard hebben we vastgelegd in onze gedragscode. 

Download gedragscode 

Digitale nieuwsbrief

Stichting het Gehandicapte Kind heeft ook een digitale nieuwsbrief. Daarin lees je wat wij, mede dankzij jouw steun, kunnen doen voor kinderen en jongeren met een handicap. Je aanmelden voor deze nieuwsbrief kan onderaan deze pagina.

Onze Speeltuinbende heeft een eigen digitale nieuwsbrief, met daarin de laatste nieuwtjes over toegankelijke speelplaatsen. Ga naar de website van de Speeltuinbende om je aan te melden voor deze nieuwsbrief.

Bekijk website Speeltuinbende

Papieren nieuwsbrief voor donateurs

Donateurs van Stichting het Gehandicapte Kind ontvangen 3 keer per jaar een papieren nieuwsbrief met informatie over ons werk voor kinderen en jongeren met een handicap. Benieuwd hoe die nieuwsbrief eruitziet? Bekijk hier een voorbeeld.

Bekijk voorbeeldnieuwsbrief

Downloads

Vermeld je Stichting het Gehandicapte Kind in een persbericht, op de website of elders? Op de download pagina vind je ons logo en een standaard stukje tekst over Stichting het Gehandicapte Kind die je kunt gebruiken in de communicatie-uitingen.

Ga naar downloads