Naar hoofdinhoud
Jayden

Maak mogelijk dat kinderen als Jayden wel mee kunnen doen

Door zijn handicap zit Jayden in een rolstoel. Daar heeft hij mee leren leven. Maar waar hij niet aan kan wennen, is dat hij vaak alleen moet spelen en zich buitengesloten voelt. Met jouw steun zorgen we er samen voor dat kinderen zoals Jayden wel mee kunnen doen en er volledig bij horen. Help je mee?

Jouw steun is onmisbaar

Je kunt op verschillende manieren bijdragen. Bijvoorbeeld met een eenmalige of maandelijkse gift, steunen voor langere tijd met belastingvoordeel of met een groot bedrag.  Ook kun je Stichting het Gehandicapte kind in je testament op nemen.

Jongen (Jayden) zit in een rolstoel bij een hek en kijkt je aan

Samantha moeder van Jayden

Het breekt mijn hart dat Jayden geen vriendjes heeft om mee te spelen.

Zij maken het mogelijk

Zonder donateurs zouden nog veel meer kinderen met een handicap eenzaam zijn. Wie zijn deze bijzondere mensen en waarom vinden ze het belangrijk om kinderen met een handicap te helpen? Lees hier hun verhalen.

 • Mevrouw Neijboer

  Senior mevrouw zit in haar stoel

  Als kleuterjuf heeft mevrouw Neijboer zich haar hele leven ingezet voor de kinderen in haar omgeving. Dat wilde ze ook na haar overlijden blijven doen. 

 • Meneer Van Lier

  Portret foto van Dhr. van Lier

  Met een kleine bijdrage kun je een kind een groot plezier doen. Ik vind het fijn om te weten dat mijn nalatenschap daaraan bijdraagt als ik er zelf niet meer ben.

 • Ingrid Venekamp

  Een vrouw zit aan tafel en lacht

  Ik neem Stichting het Gehandicapte Kind op in mijn testament. Kinderen moeten zorgeloos kunnen spelen met vriendjes. Zo zag mijn jeugd eruit en dat gun ik ieder kind.