Naar hoofdinhoud
Tatum | Geef je steun

Tatum: “Ik wil ook samen spelen, wanneer komt er nou eens iemand voor mij?”

Door haar handicap mist Tatum aansluiting met kinderen in de buurt. Voor haar broertje wordt er regelmatig aangebeld. Maar voor Tatum belt er nooit iemand aan. Ook Tatum wil graag samen spelen met andere kinderen in de buurt.

Help jij mee dit mogelijk te maken?

Jouw steun is onmisbaar

Je kunt op verschillende manieren bijdragen. Bijvoorbeeld met een eenmalige of maandelijkse gift, steunen voor langere tijd met belastingvoordeel of met een groot bedrag.  Ook kun je het Gehandicapte kind in je testament op nemen.

Jayden

Samantha moeder van Jayden

“Het breekt mijn hart dat Jayden geen vriendjes heeft om mee te spelen."

Zij maken het mogelijk

Zonder donateurs zouden nog veel meer kinderen met een handicap eenzaam zijn. Wie zijn deze bijzondere mensen en waarom vinden ze het belangrijk om kinderen met een handicap te helpen? Lees hier hun verhalen.

 • Mevrouw Neijboer

  Mevrouw Neijboer

  Als kleuterjuf heeft mevrouw Neijboer zich haar hele leven ingezet voor de kinderen in haar omgeving. Dat wilde ze ook na haar overlijden blijven doen. 

 • Meneer Van Lier

  Meneer Van Lier

  Met een kleine bijdrage kun je een kind een groot plezier doen. Ik vind het fijn om te weten dat mijn nalatenschap daaraan bijdraagt als ik er zelf niet meer ben.

 • Ingrid Venekamp

  Ingrid Venekamp

  Ik neem het Gehandicapte Kind op in mijn testament. Kinderen moeten zorgeloos kunnen spelen met vriendjes. Zo zag mijn jeugd eruit en dat gun ik ieder kind.