Help kinderen met een handicap via uw stichting of vermogensfonds 

Met uw bijdrage maken wij impact in het leven van kinderen met een handicap.

 

Help de droom van kinderen met een handicap te realiseren

Bij kinderen met een handicap gaat de aandacht vaak uit naar medische zorg en praktische hulpmiddelen. Vaak is hun grootste probleem dat ze er niet bij horen, dat ze alleen zijn. Dat kinderen met een handicap vaak eenzaam zijn, is niet alleen verdrietig: sociaal isolement schaadt de ontwikkeling van kinderen. U kunt ons helpen de droom van kinderen met een handicap te realiseren! Een droom waarin óók zij er gewoon bij horen en samen opgroeien met leeftijdgenootjes. Met uw bijdrage maken wij impact in het leven van kinderen met een handicap. Zo groeien kinderen met en zonder handicap samen op.

Eenzaamheid aanpakken

Vanuit uw stichting of vermogensfonds kunt u op verschillende manieren bijdragen om eenzaamheid onder kinderen met een handicap aan te pakken. Uw wensen staan centraal bij een eventuele donatie. Samen met u onderzoekt onze relatiemanager welke programma’s en projecten passen bij uw doelstellingen, missie en/of persoonlijke belangstelling. Een algemene bijdrage die wij vervolgens inzetten waar dat nodig is, is uiteraard ook mogelijk. U ontvangt rapportages en updates met persoonlijke verhalen en foto’s over de projecten waaraan u zich verbindt.

Persoonlijk contact?

Wilt u meer informatie over onze stichting, programma’s en/of projecten? Wij gaan graag met u in gesprek. Neemt u gerust, geheel vrijblijvend, contact op met onze relatiemanager voor stichtingen en vermogensfondsen:   
"Lya"Lya de Hulster
Relatiemanager
06-11259010
020-6791200 (kantoor)
Ldehulster@gehandicaptekind.nl