Sluit je aan bij ons collecteteam

Wil je ook iets doen voor kinderen met een handicap? Dan ben je van harte welkom als collectant of als organisator in een van onze collecteteams. Deze vind je door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. De collecteweek is van 13 - 18 november 2023.

De collecte bij jou in de buurt organiseren

Als organisator ben je de spil van de collecte in je eigen wijk of woonplaats. Je zorgt ervoor dat iedereen de benodigde materialen ontvangt, zoals de collectebus. Na afloop draag je zorg voor een goede financiële afwikkeling: je neemt de bussen in ontvangst, telt met een tweede persoon het geld en stort het bij de bank. Bij je werk als organisator ondersteunen we je via ons online community CollecteKracht.

Heb je vragen over het werk als collecte organisator? Mail dan naar collecte@gehandicaptekind.nl.

"Het idee dat ik gehandicapte kinderen kan helpen aan een beetje extra geluk in een toch vaak lastig leven geeft me veel voldoening."

- Louis van Veen, Hoek van Holland

Collecteren bij jou in de buurt

Als collectant lever je met een paar uurtjes van je tijd een belangrijke bijdrage aan het werk van Stichting het Gehandicapte Kind. Tijdens de collecteweek ga je met de collectebus op pad in je eigen straat of wijk. De benodigde materialen daarvoor krijg je van de plaatselijke organisator: een verzegelde collectebus, legitimatiebewijs, folders en natuurlijk tips om de collecte tot een succes te maken.

Bekijk hier de meest gestelde vragen voor collectanten.

50/50-regeling voor projectpartners

Ben jij een van onze projectpartners? Help mee collecteren! Door met de collectebus door de wijk te gaan, ontmoet je buurtgenoten en kan je vertellen over jouw initiatief voor kinderen met een handicap. En de helft van de busopbrengst gaat ook nog eens naar jouw eigen project!

Download de folder over de 50/50-regeling