Met je serviceclub in actie tegen eenzaamheid

Ook met jouw serviceclub iets doen voor kinderen met een handicap? Organiseer een actie en help mee! Want niet mee kunnen doen, geen vriendjes hebben en er niet bij horen zijn ervaringen die kinderen met een handicap de rest van hun leven  meedragen. Daar moeten we met z’n allen wat aan doen.

Je kunt op verschillende manieren in actie komen voor kinderen met een handicap. Maak een eigen actiepagina aan op het actieplatform Geef.nl of doneer het opgehaalde bedrag direct aan Stichting het Gehandicapte Kind.

1. Start een eigen actie

Start een eigen actie! 

  1. Ga naar het actieplatform Geef.nl en maak je eigen actiepagina aan.

  2. Je geldinzamelactie is gestart!

  3. Deel deze pagina met zoveel mogelijk mensen.

  4. De opbrengst wordt via Geef.nl aan ons overgemaakt.   

Start een actie

2. Doneer je opbrengst  

Hebben jullie een eigen actie gedaan of heb je al geld ingezameld? Doneer dan je opbrengst direct aan Stichting het Gehandicapte Kind. Heel erg bedankt, namens alle kinderen met een handicap!

Doneer je opbrengst

Laat het ons weten 

Ben je een actie gestart of heb je al geld ingezameld? Laat het ons weten! Stuur een mail naar info@gehandicaptekind.nl en vermeld daarbij de naam van de contactpersoon, naam serviceclub en telefoonnummer. Ook ontvangen we graag leuke foto’s van de actie, zodat we die kunnen delen via social media.

Partners

Verenigingen en clubs zoals Kiwanis, de Rotary, Innerwheel, JCI, de Lions, studentenverenigingen, de Ronde Tafel en Soroptimisten zijn al jaren partner van Stichting het Gehandicapte Kind. Dankzij deze partners  kunnen steeds meer kinderen met een handicap worden geholpen. Maar we zijn er nog niet. Blijf helpen en kom in actie! 

Vragen?

We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via 020-6791200 (ma t/m vrij van 09:00-17:00 uur) of stuur een mail naar info@gehandicaptekind.nl