Kom in actie voor kinderen met een handicap

Met je collega's in actie komen tegen eenzaamheid bij kinderen met een handicap? Met jullie hulp zorgen jullie ervoor dat kinderen met een handicap er helemaal bij horen.

In actie komen met je bedrijf is leuk. Samen met je collega’s kun je je op verschillende manieren voor kinderen met een handicap inzetten. Start een actie op Geef.nl en haal met je actiepagina zoveel mogelijk geld op. Heb je al een actie gedaan? Doneer dan direct het opgehaalde bedrag aan Stichting het Gehandicapte Kind. 

Start een actie

  1. Ga naar het actieplatform Geef.nl en maak je eigen actiepagina aan.
  2. Deel deze pagina met zoveel mogelijk vrienden, kennissen en collega's.
  3. Je geldinzamelactie is gestart!
  4. De opbrengst wordt via Geef.nl aan ons overgemaakt.

Doneer je opbrengst

Hebben jullie al een actie gedaan en geld ingezameld? Doneer de opbrengst dan via dit formulier. Heel erg bedankt, namens alle kinderen met een handicap!

Doneer je opbrengst

Laat het ons weten 

Ben je een actie gestart of heb je al geld ingezameld? Laat het ons weten. Stuur een mail naar info@gehandicaptekind.nl en vermeld naam contactpersoon, naam bedrijf en telefoonnummer. Ook ontvangen we graag leuke foto’s van de actie, zodat we die kunnen delen op social media.    

Vragen? 

We denken graag met je mee om met elkaar zo veel mogelijk impact te realiseren.  Je kunt ons bereiken via 020-6791200 (ma t/m vrij van 09:00-17:00 uur) of stuur een mail naar info@gehandicaptekind.nl