Naar hoofdinhoud
Bijzondere Eredivisie spelers klaar voor een nieuw seizoen

Bijzondere Eredivisie spelers maken zich klaar voor nieuw seizoen

Ready to Play! Opgepoetste schoenen, een gestreken voetbalshirt en opgetogen gezichten. De G-spelers van de Bijzondere Eredivisie zijn klaar voor een nieuw seizoen! Dit seizoen vormen de meeste clubs nieuwe teams. De ultieme droom, ervaren hoe het is om profvoetballer te zijn, komt voor deze nieuwe groep spelers uit. Wij zijn erg benieuwd naar hun debuut.

Aftrap seizoen 4 in De Adelaarshorst

Op zondag 25 september slaan de spelers van Go Ahead Eagles hun vleugels uit. Als gastheer van de eerste competitieronde spelen zij tegen ADO Den Haag, FC Emmen, FC Groningen en NEC Nijmegen. Stadion De Adelaarshorst is het decor waar de teams het veld gaan betreden om te voetballen. Een week later op zondag 2 oktober wordt de competitieronde gehouden bij het Limburgse VVV-Venlo, waarbij zij de strijd aan gaan tegen de andere clubs.

Speelschema t/m winterstop

Benieuwd bij welke club een competitieronde wordt georganiseerd? Bekijk dan het speelschema dat loopt tot en met de winterstop.

Bekijk speelschema

Mooie acties, geweldige doelpunten & lachende gezichten

Al drie seizoenen lang schitteren de G-spelers op het veld. Tijdens verschillende competitierondes spelen de teams een aantal wedstrijden tegen elkaar. Iedere ronde vindt plaats bij één van de profclubs: ADO Den Haag, AFC Ajax, SC Cambuur, FC Emmen, Excelsior Rotterdam, FC Groningen, Go Ahead Eagles, De Graafschap, SC Heerenveen, NEC Nijmegen en VVV-Venlo.

De spelers van de Bijzondere Eredivisie zijn ontzettend fanatiek en enthousiast. Trots op het tenue dat ze dragen, vol zelfvertrouwen en blij met de vriendschappen die ze in hun team sluiten. De meegereisde supporters en de fanatieke aanhang van elke thuisploeg brengt altijd een fantastische sfeer. Ook dit seizoen gaan we weer voor blije gezichten, mooie acties en voetbalpassie, want dat is waar het om draait bij de Bijzondere Eredivisie.

Wil jij de spelers van de Bijzondere Eredivisie op de voet volgen?

Abonneer dan op het YouTube-kanaal

Football is more than just a game.

Heb je deze verhalen al gelezen?

Hoe groot de impact is van eenzaamheid op het leven van kinderen met een handicap ontdek je in hun aangrijpende verhalen.