Naar hoofdinhoud
Kinderen met en zonder beperking op De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag komt eraan!

Op zondag 26 juni 2022 organiseert de Speeltuinbende De Grote Samenspeeldag op het terrein van Fort de Batterijen in Nieuwegein: het leukste inclusieve festival voor kinderen met en zonder beperking vanaf 6 jaar. 

Een dag vol plezier en verbinding

Het wordt een geweldige dag vol coole activiteiten. Er zijn gave optredens van toffe artiesten. Kinderen gaan ook samen muziek en dans maken. Er is heel veel lekkers te smullen.

De Grote Samenspeeldag heeft als doel om kinderen met elkaar te verbinden. Kinderen kunnen elkaar ontmoeten, van elkaar leren, en vooral: met elkaar spelen. Boven alles staat dit festival voor plezier. Samen lol maken, dansen, muziek maken, knutselen, avonturen beleven, je fantasie de vrije loop laten, elkaar uitdagen, op ontdekkingstocht gaan, lekker vies worden, grappen, geiten, grollen, dollen, chillen… het kan allemaal tijdens De Grote Samenspeeldag.

Meer informatie over De Grote Samenspeeldag

Kaartjes bestellen

De Grote Samenspeeldag wordt één keer per jaar georganiseerd door de Speeltuinbende. Een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind. Leden van de Speeltuinbende hebben gratis toegang tot De Grote Samenspeeldag. Ook voor ouder(s) is deze dag leuk en interessant. Het aantal kaartjes is beperkt. Het is mogelijk om nu al een kaartje te bestellen.

Kaartje bestellen voor De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Mis het niet en meld je aan!

De Grote Samenspeeldag is het leukste festival voor kids met en zonder beperking!

Bekijk de video

Heb je deze verhalen al gelezen?

Hoe groot de impact is van eenzaamheid op het leven van kinderen met een handicap ontdek je in hun aangrijpende verhalen.