Naar hoofdinhoud
Dhr. van Lier in gesprek met Christelle

Met een relatief kleine bijdrage kun je een kind een groot plezier doen

De heer van Lier heeft het Gehandicapte Kind in zijn testament opgenomen. “Als kind ging ik met mijn vader mee, die regelmatig als vrijwilliger werkte voor kinderen met een handicap", vertelt de heer van Lier. "Zo maakten wij een puzzelrit met de auto voor kinderen met een visuele of geestelijke beperking. Wat mij is bijgebleven is het plezier en enthousiasme waarmee de kinderen aan de puzzelrit deelnamen."

Een bijdrage leveren

"Terugkijkend realiseer ik mij dat deze kinderen in een isolement zaten, zich eenzaam voelden. En dat dit voor veel kinderen helaas nog steeds zo is. Daar kunnen wij met zijn allen toch iets aan doen, lijkt mij. Met een relatief kleine bijdrage kun je een kind een groot plezier doen. Ik vind het fijn om te weten dat mijn nalatenschap daaraan bijdraagt als ik er zelf niet meer ben.”

 

Wilt u zelf meer informatie over nalaten?

U kunt ons bellen of mailen voor vragen over hoe wij omgaan met uw gift uit uw erfenis. Ik kom graag met u in gesprek om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust, altijd vrijblijvend, contact met mij op:  

"Chistelle"  Christelle Bouman
  Relatiemanager bijzondere giften
  020-6791200
  cbouman@gehandicaptekind.nl 

Gratis nalaten brochure aanvragen?

Wilt u alles op een later moment rustig terug lezen? Vraag dan onze brochure vrijblijvend aan.

Geeft verplicht veld aan
Hoe wilt u de brochure ontvangen?
Hoe gaan we om met je gegevens? Lees onze privacyverklaring.
Het Gehandicapte Kind mag mij bellen over de brochure.

Heb je deze verhalen al gelezen?

Hoe groot de impact is van eenzaamheid op het leven van kinderen met een handicap ontdek je in hun aangrijpende verhalen.