Naar hoofdinhoud
Jayden in de mandschommel

Jayden mist vriendjes en speelt vaak alleen

Hij voelt zich buitengesloten en eenzaam. Dit moet veranderen! Help mee en zorg er voor dat kinderen als Jayden wel mee kunnen doen op school, in de speeltuin en bij de sportclub.

Help kinderen met een handicap

Een handicap beperkt een kind niet voor het leven. Buitengesloten worden doet dat wel. Dat maakt hen eenzaam. Help mee daar verandering in te brengen!

 • Teken de petitie tegen buitensluiten van kinderen met een handicap

  We leven in een ontoegankelijke samenleving waarin kinderen met een handicap buitengesloten worden. Buitensluiten leidt tot eenzaamheid. En dat draag je een leven lang met je mee. De inzet van de regering is doorslaggevend als het gaat om het wel of niet kunnen meedoen in de samenleving voor kinderen met een handicap.

 • Maak mogelijk dat kinderen als Jayden wel mee kunnen doen

  Door zijn handicap zit Jayden in een rolstoel. Daar heeft hij mee leren leven. Maar waar hij niet aan kan wennen, is dat hij vaak alleen moet spelen en zich buitengesloten voelt. Met jouw steun zorgen we er samen voor dat kinderen zoals Jayden wel mee kunnen doen en er volledig bij horen. Mogen zij op jou rekenen? 

 • "Het breekt mijn hart dat Jayden geen vriendjes heeft om mee te spelen"

  Jayden wordt vaak afgewezen door de kinderen in de buurt. “Elke keer als ik met Jayden ga wandelen, probeer ik een route te bedenken om speelplekken te ontwijken. Omdat ik zie dat het hem verdriet doet dat hij niet mee kan spelen”, vertelt zijn moeder Samantha.

Aan eenzaamheid kun je wat doen

Geboren worden met een handicap, daar kun je niets aan doen. Aan eenzaamheid wel. Doneer nukom in actie of bekijk hier wat jij nog meer kunt doen. Want elke dag die een kind eenzaam doorbrengt is er één te veel. 

 • Geef je steun

  Draag bij aan projecten die ervoor zorgen dat kinderen met en zonder handicap samen kunnen leren op school, spelen in de speeltuin en sporten bij dezelfde club.

 • Help mee collecteren

  Word een van onze collectevrijwilligers en maak van de jaarlijkse collecte een groot succes!

Wil je geen nieuws missen? Meld je aan en ontvang verhalen, nieuws en acties per e-mail.

Geeft verplicht veld aan
Hoe gaan we om met je gegevens? Lees onze privacyverklaring.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
 

Hier doe je het voor!

Een samenleving waarin kinderen met én zonder handicap samen spelen, leren en sporten.