Naar hoofdinhoud
Kinderen op De Grote Samenspeeldag

Kom samen spelen op De Grote Samenspeeldag

Op zondag 4 juni vindt de derde editie van De Grote Samenspeeldag plaats op Fort de Batterijen in Nieuwegein. De Grote Samenspeeldag is een groot inclusief speelfestival voor kids (en hun ouders). Het festival duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur. Ben jij erbij? 

Ja, ik wil graag kaartjes bestellen

Er is van alles te beleven

Tijdens De Grote Samenspeeldag kunnen kinderen met en zonder beperking elkaar ontmoeten, van elkaar leren, en vooral met elkaar spelen. Boven alles staat de Grote Samenspeeldag voor samen plezier maken. Ook dit jaar zit het programma van De Grote Samenspeeldag boordevol leuke activiteiten voor alle kinderen. Er zijn optredens van artiesten en er kan samen muziek gemaakt worden. Er is een Gamestation waar ieder kind virtueel kan racen, schieten en rennen. Kinderen leren circustrucs en goochelen met een echte goochelaar. Ook kunnen ze suppen, kanoën of in de windsurfsimulator. Op het terrein wordt verder druk geknutseld, geschminkt, gebald, geklommen, gedanst en gezongen. Samen spelen met anderen staat natuurlijk voorop.

Kaartjes bestellen

De Grote Samenspeeldag is op zondag 4 juni van 11.00 tot 16.00 uur op het terrein van Fort de Batterijen in Nieuwegein. Kaarten kosten €4,50 per persoon voor de hele dag. Leden van de Speeltuinbende hebben gratis toegang. De Grote Samenspeeldag wordt mede mogelijk gemaakt door een gift van de Nationale Postcode Loterij. Voor meer informatie en kaarten: kijk op speeltuinbende.nl/degrotesamenspeeldag.

Georganiseerd door De Speeltuinbende

De Grote Samenspeeldag wordt ieder jaar georganiseerd door de Speeltuinbende, een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind. De Speeltuinbende zet zich actief in om kinderen en ouders te verbinden en alle kinderen samen te laten spelen. Door de variatie aan activiteiten is er voor ieder kind iets leuks te doen. Professionele spelbegeleiders zorgen ervoor dat elk kind, met en zonder beperking, mee kán doen.

Heb je deze verhalen al gelezen?

Hoe groot de impact is van eenzaamheid op het leven van kinderen met een handicap ontdek je in hun aangrijpende verhalen.