Naar hoofdinhoud
Kinderen poseren voor de camera

Word lid van de Speeltuinbende!

De Speeltuinbende is volop in beweging. We willen nog actiever worden, nog meer bieden en nog meer leden aan ons binden. Zodat meer kinderen samen kunnen buitenspelen en niemand aan de zijlijn staat.

Vanaf nu kunnen individuele kinderen en gezinnen lid worden van de Speeltuinbende tegen een bescheiden maandelijkse bijdrage. Voor 2,50 euro per maand is een kind lid. Voor 5 euro per maand ben je met het hele gezin lid.

Word je lid?

Superleuk! Dan ontvang je ook een welkomstpakket:

  • Voor ieder kind dat lid is een originele Buzzy de beer sleutelhanger.
  • Voor ieder kind een eigen testbordje.
  • Een speeltuin testkaart.
  • Een mooi gebonden boekje met leuke samenspeelspelletjes.
  • Voor gezinnen een doosje stoepkrijt.

Verder wordt ieder kind automatisch lid van het testteam en kun je uitgenodigd worden om mee te doen met een Speeltuintest. Zes keer per jaar ontvang je een Bendebericht: de speelse nieuwsbrief vol leuke spelletjes, de leukste speeltuinen, weetjes en verhalen. En het hele gezin heeft gratis toegang tot de supergave “De Grote Samenspeeldag”, die jaarlijks door de Speeltuinbende wordt georganiseerd! Om te ervaren hoe leuk het is om lid te zijn, vind je hier een gezellige kleurplaat met Buzzy de beer.

Meld je nu aan als lid van de Speeltuinbende

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Je leest het op deze pagina.

Heb je deze verhalen al gelezen?

Hoe groot de impact is van eenzaamheid op het leven van kinderen met een handicap ontdek je in hun aangrijpende verhalen.