Naar hoofdinhoud
Volwassenen en kinderen aan het wandelen tijdens de Mega Wandel Marathon

De Mega Wandel Marathon komt eraan

Op zaterdag 13 mei 2023 is het zover: de tweede editie van de Mega Wandel Marathon! We organiseren dit wandelfeest om geld in te zamelen voor kinderen met een handicap. Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Bekijk de aftermovie van vorig jaar

Een echt wandelfeest

Net als vorig jaar wordt het weer een wandelfeest. Iedereen kan meedoen. Alle routes zijn toegankelijk met een rolstoel en running frame. Kies uit vier afstanden jullie wandeluitdaging van 4, 10, 21 of 42 km en schrijf jullie team in; teamleden kunnen verschillende afstanden wandelen. We wandelen langs bijzondere locaties rond Arnhem. En langs de routes is van alles te beleven: muziek, theater en nog veel meer. We sluiten de dag af met een spetterende slotshow.

Meer weten? Download onze gratis online brochure

Wandelen voor kinderen met een handicap

Meedoen is niet alleen heel leuk, maar ook superbelangrijk. Laat jullie sportieve uitdaging sponsoren door iedereen die je kent. Met elkaar zamelen we zoveel mogelijk geld in, zodat kinderen met een handicap mee kunnen doen in de speeltuin, op school en de sportclub.

Elke nieuwe inschrijving t/m de 300ste ontvangt direct een startdonatie van € 15! Dus schrijf je snel in. Dat telt alvast mooi op bij jullie teamopbrengst.

Doe mee met het mooiste wandelfeest van Nederland. Meld je aan

Geld ophalen voor je eigen project

Projectpartners van Stichting het Gehandicapte Kind die meedoen, kunnen gebruik maken van de 50/50-regeling. Dat wil zeggen dat 50% van jullie teamopbrengst direct ten goede komt aan jullie project voor kinderen met een handicap. Doe je voor het eerst mee, dan is dat zelfs 75%.

Lees hier alles over de 50/50 regeling

Heb je deze verhalen al gelezen?

Hoe groot de impact is van eenzaamheid op het leven van kinderen met een handicap ontdek je in hun aangrijpende verhalen.