Naar hoofdinhoud
Lotte en haar moeder Linda op een schommel met een collectebus in hun handen

Collecteweek: 15 t/m 20 november

Van 15 t/m 20 november is onze collecteweek. Duizenden vrijwilligers gaan in hun buurt met de collectebus langs de deuren om geld op te halen voor kinderen met een handicap. Weer of geen weer, altijd met een glimlach en enorme motivatie. Ook onze digitale collectanten zullen komende week weer vol enthousiasme online collecteren.

Maak een digitale collectebus aan

Samen leveren alle vrijwilligers een ontzettend belangrijke bijdrage aan het werk dat wij doen voor kinderen met een handicap. Help jij ook mee? Dat kan snel en eenvoudig door het aanmaken van een digitale collectebus. Je krijgt dan een persoonlijke link naar jouw online collectebus waarmee je je vrienden, familie en collega's om steun kunt vragen. Via Whatsapp of Facebook bijvoorbeeld. Zo zorg je er samen, met alle andere vrijwilligers, voor dat geen kind hoeft op te groeien zonder vriendjes. Daar doen we het voor!

Maak hier je digitale collectebus aan

Lotte heeft een videoboodschap voor je

Lotte leert door haar handicap minder snel dan andere kinderen. Daar heeft ze mee leren leven. Maar waar ze niet aan kan wennen is dat ze vaak alleen moet spelen. Met steun van donateurs zorgt Stichting het Gehandicapte Kind ervoor dat kinderen als Lotte mee kunnen doen. Door sporten als Frame Running, Samen naar School klassen en aangepaste speeltuinen. Maar we zijn er nog niet! Er zijn heel veel kinderen als Lotte die een toekomst verdienen, zonder zich eenzaam te voelen. Zij hebben jouw steun nodig.

Lotte op een bankje

Kom ook in actie en help kinderen met een handicap

Met jouw hulp zorgen we ervoor dat geen gehandicapt kind alleen hoeft te spelen.

Doneer nu

Heb je deze verhalen al gelezen?

Hoe groot de impact is van eenzaamheid op het leven van kinderen met een handicap ontdek je in hun aangrijpende verhalen.