Naar hoofdinhoud
Jayden met twee duimen in de lucht | Collecte opbrengst

Recordopbrengst collecte 2020

Half november 2020 was onze collecteweek en inmiddels is de opbrengst geteld. We zijn stil van het resultaat. Er is met elkaar 922.830 euro opgehaald, dat is zelfs meer dan in 2019!

Massale hulp

Dit was nooit gelukt zonder de hulp van alle vrijwilligers die langs de deuren zijn gegaan, onze projectpartners die volop meehielpen en iedereen die digitaal heeft gecollecteerd. Ook is er ontzettend gul gegeven. Iedereen voelde de noodzaak om er juist nú te zijn voor kinderen met een handicap.

De nood is hoog

We zijn daar enorm dankbaar voor. Want juist in deze tijd hebben kinderen met een handicap onze steun ongelofelijk hard nodig. Want nog meer dan anders verkeren zij in een isolement. Dankzij de collecte kunnen we ons in blijven zetten zodat deze kinderen zich minder eenzaam voelen.

Samen opgroeien

Met dit geld steunen we projecten op het gebied van samen spelen, sporten en leren. In deze tijd door o.a. speciaal speelmateriaal te verstrekken aan kinderen met ernstig meervoudige beperkingen die nu niemand hebben om mee te spelen. Of aangepaste game apparatuur zodat kinderen vanuit huis contact met anderen kunnen maken. En straks weer door speeltuinen toegankelijk te maken, sporten als RaceRunning en Framevoetbal te introduceren en Samen naar School klassen op te richten binnen de basisschool in de buurt. Zo zorgen we ervoor dat kinderen met en zonder handicap elkaar ontmoeten en leren kennen, kortom samen opgroeien.

Meehelpen met de collecte

Wil je in 2021 ook meehelpen met onze collecte? Meld je dan hier aan. We kunnen altijd en overal nog helpende handen gebruiken.

Inspirerende collecte verhalen lezen?

Lees de verhalen van Anne en Marie José.

Heb je deze verhalen al gelezen?

Hoe groot de impact is van eenzaamheid op het leven van kinderen met een handicap ontdek je in hun aangrijpende verhalen.